råd och tips om hår och hårvårdsprodukter

Hårvårdsbutiker med äkta varor & rabattkoder

Det finns ganska många hårvårdsbutiker på nätet idag och denna artikel är till för att du ska få en översikt. En del butiker är specialiserade på skönhet och hår, medan andra har ett bredare sortiment av kroppsvård.

När du ska handla är det bra om butiken har en trygg och säker ehandel samt säljer äkta varor. Att bara titta på priset i jakten på hårvårdsprodukter online billigt är inte alltid det bästa valet.

Lyko

Lyko är en butikskedja som har specialiserat sig på hår- och hudvårdsprodukter av alla möjliga slag. Förutom att de säljer online finns ett par systerfilialer i form av salonger och fysiska butiker. I salongerna kan du träffa professionella frisörer, färgexperter, hudterapeuter och nagelteknologer som erbjuder sina tjänster.

När man handlar via Lyko.se kan man vara säker på att man har att göra med en seriös e-butik, då företaget är certifierat av Trygg e-handel. De förmånliga priserna är också värda att nämna, och titt som tätt har man kampanjer av olika slag med erbjudanden på förstklassiga produkter till reducerat pris.

American Crew, Babyliss, Dolce & Gabbana, Hugo Boss och Moroccanoil är bara några av de märken som Lyko.se kan stoltsera med.

Hemsida: Lyko.se

Lyko rabattkoder: Klicka här

Nordic Feel

Nordic Feel har på kort tid vuxit till att bli en av Sveriges största skönhetsbutiker på nätet. Man satsar, utan att kompromissa med vare sig servicens eller produkternas kvalitet, på så effektiv logistik som möjligt. Detta leder till att man får både sin beställning, och svar på eventuella frågor, så fort som möjligt.

Nordic Feel är måna om att interagera med sina kunder. Ett tecken på detta är att man som kund alltid är välkommen att maila in tips på nya krämer, parfymer eller makeup-produkter.

Utbudet fylls ständigt på med allt ifrån exklusiva hårinpackningar till väldoftande body butters.

Hemsida: NordicFeel.se

Rea & kampanjer: Klicka här

Gents med hårvård för män

Gents.se är stolta innehavare av titeln ”Sveriges största nätbutik för män” och man syftar då på skönhet och kroppsvård. Här hittar man ett brett sortiment av allt ifrån hårprodukter, ansiktskrämer och dofter till specialutformade kroppsprodukter av olika slag.

I den digra lista av märken som Gents saluför finns bland annat L’Occitane, Acqua di Parma, Biotherm Homme, American Crew och Dermalogica. Inte nog med att man snabbt kan få dessa produkter hemskickade via ett enkelt klick – under varje kategori bjuds man dessutom på kloka råd och intressanta fakta om respektive typ av produkt.

Knutet till sidan finns också en blogg samt möjligheten att fråga specialister om hudvård och liknande.

Hemsida: Gents.se

4 Kommentarer

 1. Erika

  Vilken av dessa butiker är mest prisvärd att handla från?

  • HårUpplysningen

   Det går inte att svara på – hur prisvärt ditt köp blir beror helt på vad det är du handlar! Vissa av sidorna har exempelvis extra bra erbjudanden på utländsk hudvård, medan andra kanske säljer den billigaste svenska hårvården. Så tipset är, att när du väl vet vad du ska köpa, klicka dig runt litegrann och jämföra själv! Du kommer garanterat att hitta en fördelaktig deal, hur du än gör!

 2. Linnea

  Hej! Blir det i slutänden dyrare att handa från utländska butiker än svenska? Vad bör man hålla sig till?

  • HårUpplysningen

   Hej! Hur mycket du tjänar på din affär beror helt på vad det är för slags produkter du klickar hem. Är det billiga budgetprodukter kanske det är lika bra att köpa dem från Sverige, eftersom tull- och fraktkostnad tillkommer. Å andra sidan, när det gäller riktiga kvalitetsprodukter, kan du tjäna en hacka eftersom dessa produkter ofta kostar avsevärt mer i Sverige än i det land de härstammar från.

Lämna ett svar

2 × 1 =