Hårupplysningen

råd och tips om hår och hårvårdsprodukter

Behandlingar på hårsalongen

Som barn blir man ofta klippt av nära och kära, eftersom man skyr allt vad frisörstolar heter som pesten. Allt eftersom åren går ändrar dock de flesta uppfattning, och börjar rentav längta till nästa tid hos frisören. Att gå och få håret klippt på salong blir till en lyx man unnar sig någon gång varannan månad, och som man inte gärna vill vara utan. Det har troligtvis att göra med tempot i dagens hektiska samhälle – när annars tar man sig tiden att bara då sitta ned och bli ompysslad?

Ett besök hos en salong behöver dock inte nödvändigtvis innebära att saxen ska tas fram. Frisörerna erbjuder utöver klippning en rad behandlingar, som samtliga fokuserar på att förbättra ens yttre på olika sätt. Idag kan man få hjälp med allt ifrån håltagning i öronen, till festliga uppsättningar och avkopplande hårbottenmassage. Här beskriver vi några av de vanligaste varianterna.

Hårbehandlingar hos frisör

Här är några vanliga behandlingar man kan få på en hårsalong som vi beskriver extra noga här på HårUpplysningen. Kommentera gärna om det är någon annan typ av behandling som du vill veta mer om.Leave a Reply

4 + 14 =