råd och tips om hår och hårvårdsprodukter

Hårvårdsprodukter – så här fungerar de

hårvårdsprodukterMarknaden för hårvårdsprodukter omsätter miljarder varje år och även om reklam ofta kan lova runt men hålla tunt finns det en anledning till att de används. De flesta av hårprodukterna gör jobbet – även om vissa gör det bättre än andra.

Exakt hur de vanligaste hårvårdsprodukterna fungerar beskriver vi i nedanstående underkapitel. Genom att bättre förstå hur produkterna fungerar kan du bättre matcha det mot just din hårtyp och därmed också få vackrare hår. Du får också tips på nätbutiker där du kan köpa dem online.

Vanliga hårprodukter

3 Kommentarer

 1. Eva

  Jag är lite intresserad av att veta om det finns någon statistik över hur mycket pengar det varje år läggs på reklam för skönhetsprodukter? har inte hittat någon än, någon som kan tipsa?

  • HårUpplysningen

   Några exakta siffror har inte vi heller kunnat hitta, men det rör sig givetvis om enorma summor. Tänk på all reklam för såväl kosmetika som hårvård vi bombarderas av, så fort vi sätter på teven eller öppnar tidningen. Marknaden tycks vara långt ifrån mättad och nya produkter lanseras i takt med att vi tröttnar på de gamla – så fungerar reklamens makt!

 2. Moa

  Hej
  Jag vet inte riktigt om frågan hör till denhär kategorin. Hårkritor ( om ni vet vad jag menar? ). Jag undrar om det sliter lika lite som det sägs att de gör? Om det verkligen Håller färgen? Och några tips om var de finns att beställa. Är glad för alla fina svar jag kan få. 😀

Lämna ett svar

sexton − fjorton =