Hårupplysningen

råd och tips om hår och hårvårdsprodukter

Hårvårdsbutiker på nätet samt rabattkoder

Det finns ganska många hårvårdsbutiker på nätet idag och denna artikel är till för att du ska få en översikt om vad de olika butikerna är specialiserade på så att du kan hitta den butik som passar just dig bäst.

BangerHead – professionell hårvård med smarta tips

Bangerhead må vara en internetbutik från Sverige – deras sortiment är dock ytterst internationellt. Företaget har nischat sig på professionella och exklusiva hårvårdsprodukter av olika slag, vilket märks när man ser vilka märken de marknadsför. Redken, Kérastase, Tigi, Sebastian och Schwarzkopf Professional är bara några av de kändisar som nu blivit tillgängliga för fler än bara frisörer.

Man erbjuder också ett antal små guider utan kostnad, där man får smarta tips på hur man bäst vårdar och behandlar sitt hår. På sidan finns fler möjligheter för den skönhetsintresserade att få sitt lystmäte: bland annat har man låtit några av landets största bloggare avslöja vilka som är deras absoluta favoritprodukter.

Hemsida: BangerHead.se

Beauty Planet – välkänd skönhetsbutik med fri frakt

Beauty Planet har på kort tid vuxit till att bli en av Sveriges största skönhetsbutiker på nätet. Man satsar, utan att kompromissa med vare sig servicens eller produkternas kvalitet, på så effektiv logistik som möjligt. Detta leder till att man får både sin beställning, och svar på eventuella frågor, så fort som möjligt.

Beauty Planet är måna om att interagera med sina kunder – ett tecken på detta är att man som kund alltid är välkommen att maila in tips på krämer, parfymer eller makeup-produkter man gärna skulle se i sortimentet. Utbudet fylls ständigt på med allt ifrån exklusiva hårinpackningar till väldoftande body butters. Det hela till ordentligt pressade priser, och som grädden på moset: fri frakt.

Hemsida: BeautyPlanet.se

Lyko – seriös e-butik med bra priser

Lyko är en webbaserad butik som har specialiserat sig på hårvårdsprodukter av alla möjliga slag. Nätbutiken har ett par systerfilialer i form av frisörsalonger, där professionella frisörer, färgexperter, hudterapeuter och nagelteknologer erbjuder sina tjänster.

När man handlar via Lyko.se kan man vara säker på att man har att göra med en seriös e-butik, då företaget är certifierat av Trygg e-handel. De förmånliga priserna är också värda att nämna, och titt som tätt har man kampanjer av olika slag med erbjudanden på förstklassiga produkter till reducerat pris. American Crew, Babyliss, Dolce & Gabbana, Hugo Boss och Moroccanoil är bara några av de märken som Lyko.se kan stoltsera med.

Hemsida: Lyko.se

Rapunzel of Sweden – Löshår med snabb leverans

Det svenska varumärket Rapunzel of Sweden startades år 2007, med en vision om att bli ”den perfekta leverantören av löshår”. För att uppfylla detta mål lägger man vikt vid både bra prisnivå, brett sortiment och – framför allt – personlig service.

Till exempel kan man som kund maila in sina frågor om löshår, och få dem besvarade av kunniga experter. Det finns också en rad före- och efterbilder av nöjda kunders resultat. Vill man byta det löshår man har beställt till en annan färg, är detta inte något problem.

Man har, som med allt man köper på nätet, också 14 dagars ångerrätt på sitt köp, räknat från och med att man får hem den. En fördel med Rapunzel of Sweden är snabb leverans, man får hem löshåret dagen efter.

Gents.se – Kroppsvård för män

Gents.se är stolta innehavare av titeln ”Sveriges största nätbutik för män” och man syftar då på skönhet och kroppsvård. Här hittar man ett brett sortiment av allt ifrån hårprodukter, ansiktskrämer och dofter till specialutformade kroppsprodukter av olika slag.

I den digra lista av märken som Gents saluför finns bland annat L’Occitane, Acqua di Parma, Biotherm Homme, American Crew och Dermalogica. Inte nog med att man snabbt kan få dessa produkter hemskickade via ett enkelt klick – under varje kategori bjuds man dessutom på kloka råd och intressanta fakta om respektive typ av produkt. Knutet till sidan finns också en blogg samt möjligheten att fråga specialister om hudvård och liknande.

Hemsida: Gents.se

 

4 Kommentarer

 1. Erika

  Vilken av dessa butiker är mest prisvärd att handla från?

  • HårUpplysningen

   Det går inte att svara på – hur prisvärt ditt köp blir beror helt på vad det är du handlar! Vissa av sidorna har exempelvis extra bra erbjudanden på utländsk hudvård, medan andra kanske säljer den billigaste svenska hårvården. Så tipset är, att när du väl vet vad du ska köpa, klicka dig runt litegrann och jämföra själv! Du kommer garanterat att hitta en fördelaktig deal, hur du än gör!

 2. Linnea

  Hej! Blir det i slutänden dyrare att handa från utländska butiker än svenska? Vad bör man hålla sig till?

  • HårUpplysningen

   Hej! Hur mycket du tjänar på din affär beror helt på vad det är för slags produkter du klickar hem. Är det billiga budgetprodukter kanske det är lika bra att köpa dem från Sverige, eftersom tull- och fraktkostnad tillkommer. Å andra sidan, när det gäller riktiga kvalitetsprodukter, kan du tjäna en hacka eftersom dessa produkter ofta kostar avsevärt mer i Sverige än i det land de härstammar från.

Leave a Reply

7 + sexton =